Почистване и поддръжка на екстериора

 

SH-automatAsh

Суперконцентриран препарат за портални четкови автомивки със самоизсушаващ ефект. Неутрална формула, без фосфати за деликатно почистване на автомобили с всякакъв тип и цвят боя. Перфектно почистване и грижа за автомобилите. Слабо алкалното почистващо средство не съдържа разтворители и опасни съставни вещества. Спомага също така и за самопочистване на четките.

Директно към дозиращата система на машината.

Ph-ash

WaxWax

Течна вакса, специално създадена да съживи цвета на автомобила. Създава микрофилм върху лаковото покритие, който не позволява на замърсяванията да контактуват с автомобилният лак. Дава възможност за самостоятелно изсушаване, има защитен и силно полиращ ефект. Максимално подпомага последващото измиване. Защитава от образуване на „стечки“ .

Препоръчителна концентрация – 1:100 ~ 1:300

Ph-wax

InsectInsect

Мощен препарат за премахване на полепнали по всички повърхности на автомобила насекоми. Интензивно почиства до блясък всички упорити следи от инсекти и остатъци от мазнини. Съдържа повърхностно активни агенти, който са био-разградими и са съвместими с всички сиситеми за почистване на водата. Не атакува лаковото покритие на автомобилите части.

Препоръчителна концентрация – 1:10 ~ 1:20

Ph-insect