Цветни пяни

 

МАЛИНЕНО ЧЕРВЕНА, 100% НЕЦАПАЩА пяна за безконтактно измиване. Абсолютно безвредна за всички детайли, плътна, дебела, интензивно оцветена пяна, която се изплаква лесно и изчезва напълно при контакт със земята, като не оставя каквито и да е петна по повърхностите в автомивките. Пяната има неутрално ниво на PH. В състава му влизат само 100% водоразтворими компоненти. Има нулева реактивност към алуминий и не контактува с металите. Подходяща за свръх разреждане!

Препоръчителна концентрация – 1:50 ~ 1:400

Ph-green

 

 

 

100% НЕЦАПАЩА, НАСИТЕНО СИНЯ пяна за безконтактно измиване.С мощен акцент върху свръх-измиването, където плътната в синьо оцветена текстура на пяната, гарантира отлично задържане дори върху вертикални повърхности. Така миещите агенти могат по ефективно да разтворят дори най-старите и упорити замърсявания без използване на четка или гъба. Отмива се лесно, не оставя петна и ивици по повърхността, дори върху стари останали без лак автомобили.

Препоръчителна концентрация – 1:50 ~ 1:100

Ph-phn

 

 

 

 

 

Силно миеща, самополираща, оцветена в ЧЕРВЕНО хибридна пяна, състояща се от микромехурчета, които се задържат по повърхността по дълго време, премахвайки и най-упоритите статични замърсявания по уплътненията, пластмасовите части и джантите. В един продукт тя измива и каросерията и джантите, като същевременно отстранява насекоми, поради което е подходяща за безконтактни системи за самообслужване. Всичките повърхностноактивни вещества в този продукт са с биоразградимост съгласно регламент 648/2004.

 

Препоръчителна концентрация – 1:50

Ph-sp

 

 

 

 

Силно миеща, оцветена в ЗЕЛЕНО хибридна пяна за измиване на автомобили. Премахва лесно замърсяванията, лесно се отмива и не оставя следи. Подходяща както за ръчно измиване така и за използване в инсталациите на самообслужване. Препаратът не атакува лаковото покритие на автомобила и хромните части. Не оставя „стечки“ и остатъци от недоизмиване. Всичките повърхностноактивни вещества в този продукт са с биоразградимост съгласно регламент 648/2004.

Препоръчителна работна концентрация – 1:50

Ph-alfa