Класически пяни

 

Четири Сезона – високопенлива емулсия за измиване на автомобили при всички климатични условия. Специално създадена за инсталациите на самообслужване, където времето за изчакване е сведено до нула и процеса на измиване не се извършва от професионалист. Тубата е подходяща за качественото измиване на 400 автомобила – без използване на четка.

Препоръчителна концентрация – 1:50 ~ 1:80

 

 

 

Концентрирана, високопенлива, СИЛНО ЩАДЯЩА ПЯНА за измиване на автомобили. Изключително подходяща за използване в автомивките на самообслужване, както за програма “предизмиване”, така и за програма “класическа пяна”. Препаратът не атакува лаковото покритие на автомобила и хромните части. Не оставя стечки и остатъци от недоизмиване.

Препоръчителна концентрация – 1:40 ~ 1:60

Ph-phn

 

cobra-SP-text

„Снежна пяна“ е концентриран почистващ професионален продукт. Разработен специално за инсталациите за ръчно измиване, където високата плътност на препарата е подходяща за различните видове разреждане. Премахва лесно замърсяванията, лесно се отмива и не оставя следи.

Препоръчителна концентрация – 1:40 ~ 1:50

Ph-sp

 

 

 

 

„„Кобра Грийн“  е абсолютно безвреден за всички детайли препарат, за  екстериорно измиване на автомобили. Разтвора има неутрално ниво на PH. В състава му влизат само 100% водоразтворими компоненти. Има нулева реактивност към алуминий и не контактува с металите.

Препоръчителна концентрация – 1:40Ph-alfa

 

 

 

 

Cobra-CDM-text

Обезмаслителя за камиони от Кобра e леко алкалeн, високо концентриран продукт, специално създаден за измиване на камиони, ремаркета и автобуси. Премахва без проблем статичната мръсотия, лесно се отмива и не оставя бели следи. Благодарение на специалният си състав, придава блестящ вид на каросерията. Незаменим за почистване на най-трудно достъпните части. Продукта също така е подходящ за измиване на трактори и друга земеделска техника.

Препоръчителна концентрация – 1:40 ~ 1:50

Ph-cdm