Класически пяни

 

Cobra-Green-text

„EВО“  е абсолютно безвреден за всички детайли препарат, за  екстериорно измиване на автомобили. Разтвора има неутрално ниво на PH. В състава му влизат само 100% водоразтворими компоненти. Има нулева реактивност към алуминий и не контактува с металите.

Препоръчителна концентрация – 1:40 ~ 1:50

Ph-green

 

 

 

PHN5cobra-phn-text

„Снежна Пяна“ e иновационен продукт с тройно действие: висока почистваща способност за пълноценно измиване, висока полираща способност, за невероятен блясък и лесно отмиване за улесняване на финалната фаза – нанасянето на вакса . Пяната на този продукт има неутрално ниво на PH.

Препоръчителна концентрация – 1:50

Ph-phn

 

SP2cobra-SP-text

„Снежна пяна“ е полупрофесионален продукт.  Разработен специално за инсталациите на самообслужване, където времето за изчакване е сведено до нула и процеса на измиването не се извършва от професионалист.

Препоръчителна концентрация – 1:40 ~ 1:50

Ph-sp

 

 

 

 

Alfa1cobra-alfa-text

„5“ е: концентриран почистващ препарат за предизмиване на автомобили. Премахва лесно замърсяванията, лесно се отмива и не оставя следи. Препаратът не атакува лаковото покритие на автомобила и хромните части. Не оставя „стечки“ и остатъци от недоизмиване.

Препоръчителна концентрация – 1:40

Ph-alfa

CDM4Cobra-CDM-text

Обезмаслителя за камиони от Кобра e леко алкалeн, високо концентриран продукт, специално създаден за измиване на камиони, ремаркета и автобуси. Премахва без проблем статичната мръсотия, лесно се отмива и не оставя бели следи. Благодарение на специалният си състав, придава блестящ вид на каросерията. Незаменим за почистване на най-трудно достъпните части. Продукта също така е подходящ за измиване на трактори и друга земеделска техника.

Препоръчителна концентрация – 1:40 ~ 1:50

Ph-cdm